Google Street View fotografie

Steeds meer bedrijven zorgen dat er 360° foto’s of zelfs een panoramische tour beschikbaar zijn op hun website, Facebook of G+ pagina. Ook met Google Street View is het mogelijk om deze foto’s en video’s te laten zien. Hierdoor is het mogelijk om uw merknaam, producten of een locatie uitgebreid digitaal onder de aandacht van potentiële klanten te brengen.

Seo service is een Trusted partner van Google Street View en daardoor op de hoogte van de eisen die gesteld worden aan 360° foto’s en een 360° panorama tour door uw bedrijf.
Google Street View Trusted
Een onderzoek in opdracht van Google (2014) naar 360 fotografie toont aan dat bedrijven die gebruik maakten van Street View fotografie meer klanten trokken dan bedrijven zonder deze techniek. Anno 2017 gaat het voor klanten nog verder. Voordat men overgaat tot bezoek van een hotel, spa of winkel zoekt en vergelijkt het grootste deel van uw potentiële klanten eerst op internet. Hetzelfde geldt voor een oriëntatie op een product aankoop en alternatieven er van. Virtuele tours zorgen dat u opvalt tussen uw concurrenten.

Helpt 360° fotografie uw bedrijf?

Zorg dat u online nog beter voor de dag komt met Google Street View fotografie:

Helpt de beleving van website bezoekers verbeteren
Uw klanten staan virtueel al bij u binnen
Geeft bezoekers ​​een gevoel van uw unieke sfeer
Upgrade uw afbeelding met hoge kwaliteit foto’s
Verbetert de aandacht in de Google zoekmachine
Geeft u een creatieve voorsprong op uw concurrenten

Seo Service maakt voor u een panorama tour van uw bedrijf. De tour wordt daarna geplaatst in Google maps waardoor klanten digitaal uw bedrijf kunnen bezoeken. Een rondleiding door uw bedrijf is een gemakkelijke manier om te zorgen voor mond-tot-mond reclame zelfs voordat klanten daadwerkelijk een voet over de drempel zetten.

Laat uw publiek op interactieve wijze kennismaken met uw product, merk of locatie. Raak geïnspireerd door de onderstaande video over Google Maps.

Panorama tour van uw bedrijf

Wij zijn er trots op om vermeld te staan op de webpagina van Google als vertrouwde fotograaf in Purmerend. Als Trusted partner van Google Street View weet Seo Service aan welke eisen een 360° panorama tour moet voldoen.

Daarbij kunnen wij u ook adviseren over de mogelijkheden van een eigen geverifieerde Google Bedrijfspagina en hoe u met Google+ meer bezoekers en potentiële klanten geïnteresseerd maakt in uw producten of services.

Onze standaard 360 fotografie service bevat:

Een interactieve 360°tour door uw bedrijf
Het gereed maken van Google Maps
Volledige eigendom voor u van de tour
De broncode van de tour om te plaatsen op uw website
Een eenmalig bedrag van €90 en €0,35 p/km reiskosten

Bent u geïnteresseerd in 360 fotografie voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op.
Post from RICOH THETA. #theta360 - Spherical Image - RICOH THETA
Logo Seo Service Internet Marketing
Meerkoethof 14
1444 VM  AMSTERDAM
Meerkoethof 17
1444 VM  Purmerend
Talmastraat 17
1814 CD  ALKMAAR
© Copyright 2008-2020 - Seo Service
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram