Frequently Asked Questions over Internet Marketing

Dit is onze pagina met een verzameling van veelgestelde vragen over Internet Marketing. Er zijn bedrijven die Internet Marketing en hieraan gerelateerde onderwerpen schimmig willen houden. Wij niet!

Wat is Internet Marketing?

Internet marketing zorgt voor de stijging van bezoekers van een website, Facebook, Twitter of ander online platform. Werkzaamheden zijn onder andere gericht op zoekwoordenonderzoek, on-page optimalisatie en link building. Maar alle tijd en energie zijn verspild, als hierbij geen focus is op conversie.

Internet Marketing richt zich op vier bedrijfsdoelen:
1. verkoopstijging,
2. leads opleveren,
3. merknaam opbouw,
4. klantenbinding.

Wil je iets gaan doen met Internet Marketing? Hou deze vier doelen voor ogen en blijf richten op het groter geheel. En dat is: wat wil je als bedrijf met internet?

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is de verzamelnaam van activiteiten die nodig zijn om een website vindbaar te maken in een zoekmachine. De Engelse vertaling is search engine optimization of kortweg SEO. Google is de allergrootste en bekendste zoekmachine. Het doel van zoekmachine optimalisatie is het verhogen van de online zichtbaarheid van websites. Het is een belangrijk onderdeel van Internet Marketing en leidt tot verkoopstijging, meer leads, een stevige merknaam en goede klantenbinding.

Heb je vragen over Internet Marketing die nog niet beantwoord zijn?

Stel ze gerust. Wij willen graag zo duidelijk mogelijk zijn over de dingen die we voor u en uw website kunnen doen.

Stuur ons een email

That know ask case set ham dear her spot.
Mailbericht

Bellen kan ook!

Marianne or husbands if at stronger ye.
Bel Nu !
Logo Seo Service Internet Marketing
Meerkoethof 14
1444 VM  AMSTERDAM
Meerkoethof 17
1444 VM  Purmerend
Talmastraat 17
1814 CD  ALKMAAR
© Copyright 2008-2020 - Seo Service
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram