Intelligentste Man van Nederland?

In een tijdperk waarin intelligentie steeds minder voorkomt en testosteron bommetjes de boventoon voeren zoek je als vrouw naar een speld in de spreekwoordelijke hooiberg. Als je tenminste valt op slimme mannen natuurlijk. Val je daar niet op dan heb je mazzel en heb je geen assistentie nodig bij jouw zoektocht. Je kan het goed alleen af.

Waar vind je een intelligente vent in nederland?

Goed, de intelligentste man van nederland dus. Waar is die te vinden? Waar kan die nu zijn? Waar zijn uberhaupt mannen te vinden die qua intellect uitstijgen boven de grote grijze massa. De massa van voetbal kijkende en bier zuipende mannen (uitzonderingen daar gelaten). Als fan van de slimste man heb je als vrouw grote concurrentie. Maar, goed nieuws. Je kent het gezegde: zoek en gij zult vinden.

Een aantal mogelijke plekken zijn op de werkvloer, in het cafe en zeker in de plaatselijke bibliotheek. De natuurlijke habitat van de intelligente man is vaak ook de universiteit. Daar is het scoren geblazen hoewel je weer veel combi's tegen kunt komen. Intelligent en bierbuik of intelligent en contactarm.
slimste man van Nederland

Aantoonbaar de slimste mens van nederland

Natuurlijk is het eerst zien dan geloven. Nou ja zien. Er valt niets te zien, behalve misschien een intelligent voorkomen. Maar daarmee is nog niets bewezen. Iemand kan er slim uitzien en het niet zijn. Dus dat zal je als vrouw willen testen.

Een intelligentie test of IQ test zou van dan toch wel van pas kunnen komen. Alleen hier zijn ook grote gaten in te schieten. Is het niet heel slim als deze man in de grootste zoekmachine ter wereld gewoon op de 1ste plek staat. Als Google het zegt is het namelijk zo. Dus de intelligentste man van nederland staat gewoon met zijn afbeelding op nummer 1.

En jij als zoekende vrouw naar de slimste man van nederland komt dan uit op deze pagina! Briljante vrouw zoekt intelligente man.

Intelligentste man van nederland leeft in purmerend

Wie had dat gedacht! Jouw zoektocht eindigd in purmerend. Of all places! De intelligente man van heel fucking nederland woont daar. Want Google laat dat zien. Maar wie is die slimme vent dan?

Aangenaam kennis maken, mijn naam is Mark. Google laat mijn afbeelding zien als je zoekt op "intelligentste man van nederland". Oke, iets meer overtuiging dan, maar dan met titeltjes: MBA, Master Informatie Management, Lean Six Sigma Black belt, Lean Sensei, trainer en nog wat van die certificeringen. Maar bovenal ben ik vader van drie mooie kinderen.

Wie had dat gedacht... nou ik wel hoor.
Logo Seo Service Internet Marketing
Meerkoethof 14
1444 VM  AMSTERDAM
Meerkoethof 17
1444 VM  Purmerend
Talmastraat 17
1814 CD  ALKMAAR
© Copyright 2008-2020 - Seo Service
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram