Is een SEO Strategie wel nodig?

Een website is de eerste stap, in feite begint het dan pas

Natuurlijk kunt u zonder een SEO strategie. Als u een uniek product of bijzondere dienst levert dan weet vast iedereen u te vinden. Ook zonder internet marketing en zoekmachine optimalisatie. Maar waarschijnlijk heeft u dat niet. U bedrijf heeft concurrentie met vergelijkbare producten of diensten. En ook deze bedrijven zijn met een website aanwezig op internet.

Voordat u meer geld investeert in uw website (hosting, domeinnaam, website ontwerp en -bouw), is het verstandig om eens na te denken over de mogelijkheden die het internet uw bedrijf biedt. Denk aan de online zichtbaarheid van uw bedrijf. De bezoekers van uw website die u ook graag klant ziet worden. Welke aanpak past bij uw bedrijf en wat is het budget hiervoor?

Realistische doelen in uw seo plan

Met een SEO strategie legt u realistische doelen vast die passen bij uw bedrijf. Dan beschrijft u welk(e) internet platform(en) u wilt gebruiken (zoals Instagram, Facebook of LinkedIn) om uw publiek te bereiken. En op welke wijze u deze doelgroep aanspreekt plus hoe u webverkeer omzet naar conversie. Tenslotte legt u vast wanneer u de doelen bereikt wil hebben en met welke kosten.

SEO service biedt u een 2-daagse SEO traject aan om dit samen met u te doen. We bespreken in een halve dag met u de ideeen en wensen door om internet in te zetten als verkoopkanaal en voor naamsbekendheid. Daarna gaan wij passende oplossingen zoeken. Ter afronding wordt nog een halve dag ingepland en krijgt u een presentatie van de SEO strategie. U ontvangt de strategie uitgeschreven in een plan met uitvoerbare werkzaamheden. 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Ons 2-daagse SEO strategie traject geeft u inzicht in betaalbare opties.

2-daagse SEO strategie Traject

Bent u er klaar voor om uw website naar een hoger plan te tillen? Met ons SEO traject stippelt u de online route uit die past bij uw bedrijfsdoelstellingen. De strategie is uitgewerkt tot actiegerichte werkzaamheden! 

STRATEGIE TRAJECT

Presentatie van uw SEO Strategie plus een uitgeschreven actieplan
Een eenmalige investering van
€1.400
Direct Starten
Logo Seo Service Internet Marketing
Meerkoethof 14
1444 VM  AMSTERDAM
Meerkoethof 17
1444 VM  Purmerend
Talmastraat 17
1814 CD  ALKMAAR
© Copyright 2008-2020 - Seo Service
license linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram