Video Productie

Als u nog geen video's gebruikt om de diensten en producten van uw bedrijf te promoten, dan laat u kansen liggen. Zelf uw video productie doen, kost u teveel tijd. Een logische stap is om hiervoor een gespecialiseerd bedrijf in de arm te nemen.

Net als potentiele klanten zoeken op afbeeldingen, wordt er ook regelmatig gezocht naar video filmpjes. Vaak is een filmpje van ongeveer een minuut al genoeg om een koper over de streep te trekken. SEO Service heeft jarenlange ervaring met video productie.
Video film maken

YouTube video kanaal

YouTube is het belangrijkste kanaal waarop men geproduceerde video en film publiseert. Daar komt nog bij dat YouTube van Google is. Het is de 2de grote zoekmachine na Google. Vaak worden in de Google zoekmachine ook YouTube video's getoond. In theorie is het dus mogelijk om zowel webpagina's als YouTube filmpjes als zoekresultaat te scoren.

Daarnaast versterken video links uw bedrijfswebsite voor de zoekmachine en ziet Google een video kanaal op Youtube als bevestiging dat u een legitiem bedrijf heeft. Dat klinkt misschien vreemd, maar met miljarden webpagina's, video's en andere digitale web content kan dit net uw website een zetje in de goede richting geven op de zoekpagina's.

Belangrijk hierbij is om het YouTube video kanaal te optimaliseren voor de zoekmachine. Naast het opnemen, monteren en publiceren van bedrijfvideo's doet SEO Service dit ook voor u. Als u door ons uw Social Media Netwerk laat opbouwen, wordt het YouTube kanaal hierin opgenomen.

Bedrijfsvideo maken

U kunt SEO Service inhuren om bij u in het bedrijf beeldmateriaal op te nemen. Dit hoeft niet perse, maar hierdoor geeft u voor de klant een kijkje in uw keuken. Een andere mogelijkheid is een video met gebruik van (algemeen) beeldmateriaal van derden. Hiervan zijn door ons de rechten afgekocht. Ook kunt u zelf beeld aanleveren voor de videomontage.

Zowel voor de video productie als video zoekmachine optimalisatie maken wij gebruik van eigen apparatuur en tools. Vandaar dat wij binnen een paar dagen een mooi eerste resultaat kunnen laten zien. Wij gaan net zolang door totdat u tevreden bent.

Optimalisatie en Video productie

Met onze Video Productie service ontvangt u niet alleen een goede film van uw product of dienst, maar ook de Google geoptimaliseerde omgeving hiervoor. Hiermee slaat u twee vliegen in 1 klap.
Logo Seo Service Internet Marketing
Meerkoethof 14
1444 VM  AMSTERDAM
Meerkoethof 17
1444 VM  Purmerend
Talmastraat 17
1814 CD  ALKMAAR
© Copyright 2008-2020 - Seo Service
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram